„Kaviarne na východe by tie bratislavské schovali do vačku,“ šampión v príprave kávy Mário Adamčík
O svete kávy, iných trikoch a mýtoch

Dobrú kaviareň spoznáte ľahko. Ak sa nenápadne načiahnete na najvyššiu poličku v podniku, prejdete po nej prstom, a ten ostane čistý, vtedy viete, že jej majitelia berú kávový biznis naozaj vážne. Tento trik využíva šampión v príprave kávy Mário Adamčík na dennom poriadku. O svete kávy, iných trikoch a mýtoch sa s ním rozprával Šarkan v Nedeľnej talkshow.
V rozhovore sa dozvieš:
Čo má spoločné jeho ex s jeho kávovými začiatkami? (1:15)
Ako je na tom „kávová situácia“ na Slovensku? (3:10)
Aký je rozdiel medzi arabicou a robustou? (14:50)
Čím je kávový festival Two Coffee Champs odlišný od iných? (25:40)