„Tanier nie je len o jedle. Je o príbehu, harmónii chutí a emóciách, ktoré vytvára“
Exkluzívny rozhovor s legendárnym šéfkuchárom Enricom Bartolinim, ktorý má na konte rekordný počet michelinských hviezd
V najnovšom podcaste CHUTNÝ, ktorý už nájdete aj v aplikácii Fun rádia, mal náš Junior tú česť privítať šéfkuchára s viacerými michelinskými hviezdami, Enrica Bartoliniho.
V exkluzívnom rozhovore sa môžeš ponoriť do sveta fine diningu, konceptu kalibrácie chutí a dôležitosti dokonalosti v detailoch. Objavte cestu, ktorá z Enrica urobila jednu z najvplyvnejších postáv svetovej gastronómie.
V rozhovore sa okrem iného dozvieš aj to:
- Ako vyzerá cesta od jednoduchých jedál k tanierom, ktoré inšpirujú svet.
- Aké vlastnosti a zručnosti musí mať šéfkuchár, aby viedol hviezdnu kuchyňu.
- Prečo sú disciplína, vášeň a tímová práca dôležitejšie než samotný talent.
- Tipy pre profesionálov aj milovníkov varenia: Ako kombinovať tradíciu s inováciou?
Podcast CHUTNÝ sa oficiálne stal súčasťou Fun rádia, takže ho nájdeš na našich podcastových platformách a teda aj v našej aplikácii. Je to chutný podcast, teda sprievodca svetom gastronómie s našim Juniorom, ktorý pravidelne v zaujímavých rozhovoroch predstavuje inšpiratívnych ľudí a chutný svet slovenskej a svetovej kuchyne, gastronómie, varenia, jedla a sveta.