Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Tina nahrala titulnú skladbu k filmu LÓVE 2

  • AH

Toto je ÚDOLIE TIEŇOV

Keď v roku 2011 prišiel do kín film Lóve, stal sa jedným z najnavštevovanejších v slovenských kinách. Po trinástich rokoch prichádza filmár Jakub Kroner s pokračovaním. Porozprával o ňom aj u Adely a Sajfu. Nakrúcalo sa aj v Thajsku, o titulnú skladbu sa postarala speváčka Tina, ktorá si vo filme aj zahrala. Skladba sa volá „Údolie tieňov“. Film bude v kinách od 24. októbra.

O čom bude film LÓVE 2: 

Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy. Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko - ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov.

Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti? Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť, kým nebude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť?

Odporúčame