Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

DNES JE TO O MNE, spieva v novej skladbe Nela Pocisková

  • AH

Nový album je na svete

V piatkový večer 4.10.2024 patrilo pódium v Stars Auditóriu a pozornosť prítomných hostí talentovanej herečke a v daný večer, najmä, speváčke Nele Pociskovej. Krehké žieňa s mocným hlasom, počas jediného večera, stihlo osláviť 34.narodeniny, do života privítať svoje ďalšie „dieťa“– štúdiový album CESTA, ktorý vyšiel v rovnaký deň, naživo predstaviť niekoľko jeho piesní, ale aj neverejnú predpremiéru nového videoklipu!

"Celý album je naozaj kus odvedenej práce a najmä mojej práce od A do Z. Som na seba pyšná a šťastná, že som to mohla zažiť, lebo je to niečo úplne iné ako hrať akúkoľvek postavu … na ten pocit a večer nikdy nezabudnem."

a krstnú mamu si speváčka vybrala kolegyňu Celeste Buckingham, ktorá Nelinu autorskú druhotinu pokrstila vodou. Práve tento element je dominantným prvkom bookletu nosiča. Čerstvo vydaný album speváčka plánuje predstaviť i naživo. „S CD-čkom CESTA ideme aj medzi ľudí. Pripravujeme Minitour v decembri tohto roku. Na koncertoch zaznejú skladby z albumu, ktoré už vtedy, dúfam, budú fanúšikovia poznať a spievať so mnou, tiež sa ale naladíme na Vianoce.“


Odporúčame