Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Adam Ďurica predstavuje svoju novinku „Z popola je oheň“

  • AH

Skladba vznikla v rámci príprav nového albumu...

Adam Ďurica prichádza s novinkou „Z popola je oheň“. Skladba vznikla v rámci príprav nového albumu, s ktorým Adam plánuje prísť začiatkom roka 2025. Skladba  je výsledkom spolupráce Adama Ďuricu, Laca Rychtarika a bubeníka Mareka Fryčáka: "Na túto spoluprácu som sa veľmi tešil, pretože Laco je jeden z mojich najobľúbenejších spolupracovníkov. Najradšej mám jeho nazeranie na svet, jeho talent a vkus, či už je to pri hudobnej produkcii, natáčaní videoklipov alebo fotení fotiek. Laco je multitalent. Bicie nám dohral Marek Fryčák, ktorého môžete poznať ako bubeníka Mareka Ztraceného,“ hovorí o skladbe Adam Ďurica.

Momentálne mu však viac času zaberá príprava na jeho oslavné koncerty s názvom 10/20: "Je to už 10 rokov, čo som vydal skladbu Neľutujem, ktorá naozaj zlomila moju kariéru a zároveň je to už 20 rokov, čo som predstúpil pred porotu v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar,“ dodáva Adam s úsmevom. „Pripravili sme preto pre fanúšikov dva veľké koncerty, aby som to mohol poriadne osláviť práve s nimi. V Košiciach to oslávime 16. januára 2025 a potom aj 23. januára 2025 v Bratislave. Nechcem nič bilancovať... Chcem, aby sa ľudia prišli baviť, tancovať a užívať si muziku.“


Odporúčame