Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na Slovensko prichádza futbalový turnaj, aký tu ešte nebol!

  • AH

Špeciálne pravidlá hry, celebrity z Česka a Slovenska, už čoskoro v Bratislave

Toto Slovensko ani Česko ešte nezažilo. Do Bratislavy začiatkom októbra prichádza jedinečná futbalová udalosť plná zábavy a známych osobností. Turnaj Futbalic prinesie nový koncept, ktorý spája klasický futbal s modernými prvkami.

Na ihrisku sa predstavia známe tváre z oboch krajín a rôznych oblastí. Predvedú sa influenceri, hudobníci, ale aj profesináli zo sveta športu. Súčasťou budú Naked Bananas, svoje futbalové umenie ukážu aj bojovníci Vlasto Čepo a Samuel „Pirát“ Krištofič, no chýbať nebudú ani futbalové hviezdy ako Marek Jankulovski či Erik Jendrišek. Celý zoznam hráčov si môžeš pozrieť aj na ich Instagrame.

Turnaj Futbalic, ktorý bude 5.októbra v GOPASS ARÉNE, sa bude líšiť nielen hráčmi, ale aj pravidlami hry. Zápasy budú trvať 2×25 minút a na ihrisku bude hrať 5 hráčov plus brankár. Na začiatku zápasu budú hráči štartovať z bránkovej čiary, lopta bude v strede ihriska. Počas zápasu sa bude aj hádzať kockou, ktorá určí koľko hráčov môže na záver zostať na ihrisku. Okrem toho, Futbalic zavádza aj koncept tzv. divokých kariet so špeciálnymi výhodami. Všetko o pravidlách nájdeš na ich webe

Ak by si chcel byť súčasťou tohto nezvyčajného podujatia, máš dve možnosti. Prísť naživo a zažiť atmosféru priamo v aréne, alebo si zakúpiť PPV a vychutnať si túto udalosť cez online prenos. FUTBALIC prichádza, aby spojil šport, zábavu a známe tváre do jedinečného podujatia.

Odporúčame