Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Exkluzívne rozhovory s headlinermi festivalu Lovestream

  • AH

Čo má spoločné Vera s mamou Rity Ora?

Festival LOVESTREAM aj tento rok priniesol nezabudnuteľné zážitky, zábavu a množstvo jedinečných koncertov svetových hviezd. My, Fun rádio, sme boli naživo pri tom a tak vám môžeme priniesť exkluzívne rozhovory s headlinermi tohto festivalu.

V rozhovoroch sa dozvieš aj to:


- čo má spoločné Vera s mamou Rity Ora,

- čo púšťa svojím deťom pred spaním francúzsky spevák Gims,

- prečo si mýlia Toma Walkera s Rag'n'Bone Man,

- ako Vera pozvala speváčku Welshly Arms na Coldplay,

- ako lúska speváčka Rosa Linn a čo by raz chcela vedieť, 

- ako si vybral svoje umelecké meno Dennis Lloyd,

- a ako je možné, že Ray Dalton pozná Danielu Hantuchovú.

GIMS

Gandhi Bilel Djuna, známy pod pseudonymem Maître Gims je v súčastnosti jedným z najpopulárnejších francúzskych interpretov. Narodil sa v Kongu, jeho rodičia emigrovali do Francúzska, keď mal dva roky. Začínal v hip-hopovej skupine Sexion d’Assaut, s ktorou boli mimoriadne úspešní, neskôr sa dal na sólo kariéru. V roku 2019 sa stal prvým francúzsky hovoriacim rapperom, ktorý vypredal Stade de France, šiesty najväčší štadión v Európe.

RITA ORA

Na festivale Lovestream vystúpila speváčka Rita Ora. Jedna krásna a milá žena to je. Pozri si super rýchly, super svieži rozhovor s našou Verkou. Aj o pozvánke na svadbu na Slovensko.

ROSA LINN

Rosa Linn pochádza z Arménska a v roku 2022 reprezentovala svoju krajinu na Eurovízii s pesničkou "Snap". A z tejto pesničky sa stal veľký hit po celej Európe. Rosa Linn bola predskokankou na koncertoch Eda Sheerana v severnej Amerike a "Snap" má na stremovacích službách už cez miliardu prehratí.

DENNIS LLOYD

Dennis Lloyd patrí medzi najznámejších izraelských interpretov. Od ôsmich hral na trúbku, od trinástich na gitaru a civilným menom sa volá Nir Tibor. Jeho zatiaľ najznámejšou skladbou je pesnička "Nevermind", ktorá sa podľa časopisu Time stala v roku 2018 "hitom leta". Koncerty končí skladbou "Baby One More Time" od Britney Spears.

WELSHLY ARMS

Welshly Arms je americká skupina, ktorú preslávili hity "Legendary" alebo "Sanctuary". Názov odkazuje na skeč zo slávnej komediálnej televíznej šou Saturday Night Live. Ich hudba sa objavila aj vo filme Quentina Tarantina.

TOM WALKER

Tom Walker je škótsky spevák a textár, ktorého preslávil hit "Leave The Light On". S hudobu začínal na ulici. K tejto ceste ho inšpiroval Ed Sheeran, ktorý takisto začínal na ulici a v tom čase akurát prerazil. V roku 2019 získal na Brit Awards ocenenie "Najlepší nováčik" a o dva roky nato bol súčasťou kráľovského vianočného koncertu.

RAY DALTON

Ray Dalton je americký spevák. Jeho prvá veľká spolupráca prišla s Macklemoreom na hite "Can`t Hold Us". A potom prišli aj hity ako "Call it Love" alebo "All We Got". Ray spieval od svojich šiestich rokov, dlho sa venoval aj tenisu. Pre hudbu sa rozhodol po úspechu pesničky "Can`t Hold Us".

Odporúčame