Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Už tento týždeň štartuje na východe ZRAZ MOTORKÁROV

  • AH

Všetci nadšenci nadupaných mašín pozor!

Už tento štvrtok sa otvoria brány ďalšiemu ročníku Zrazu motorkárov. Ten po 20-tich rokov vystriedal Motozraz na Zemplínskej Šírave a nový festival ponúka úplne iný level ako boli ľudia zvyknutí doteraz. Okrem prestížnej prehliadky motoriek z celého sveta prináša Zraz Motorkárov aj hudobný program, aby tak spojili vášeň nielen k pekelným strojom, ale aj k hudbe.

Zraz motorkárov na Zemplínskej šírave je najväčší zraz na Slovensku a jeden z TOP 5 v Európe. Najväčším lákadlom pre motorkárov je “Spanilá jazda” okolo Zemplínskej šíravy, ktorá je dlhá viac ako 50 km a zúčastňuje sa jej viac ako 6000 motorkárov.

Tento ročník bude iný z pohľadu toho, že organizátori rozšírili areál a teraz je ešte raz taký veľký ako býval. Každý deň čakajú na fanúšikov aj hudobní headlineri, vo štvrtok je to legendárna pop-rocková kapela Desmod, raper Kali, či domáca skupina Iconito. V piatok sa môžu tešiť na Hex a Gladiátor, no a v sobotu to odpáli skupina Iné Kafe, speváčka Katka Knechtová a Helenine Oči. Okrem nich sa na zraze predstaví ešte mnoho iných skupín, takže o bohatý hudobný program je dokonale postarané.

“V rámci sprievodných akcii sa ľudia môžu tešiť aj na moto osobnosti, keďže Zraz Motorkárov privíta jazdcov z Rely Dakar aj so svojimi motorkami a špeciálne upravenými autami Ivana Jakeša, Štefana Svitka a Juraja Vargu. Kaskadéri sa tento rok predstavia ako úplná špička vo svojom odbore a to skupina Special Brothers Show, ktorí so sebou prinesú aj špeciálne upravený kamión v štýle Moto GP. Veľmi nás teší spolupráca s Harley Davidson, ktorí úplne prvýkrát podporia Zraz Motorkárov na Zemplínskej šírave a prinesú so sebou kamión plný motoriek, ktoré budú slúžiť na testovacie jazdy, a taktiež pripravia chill-out zónu pre motorkárov”, hovorí nadšene Michal Pavúk, spoluorganizátor Zrazu Motorkárov.

Keďže na zraz prichádzajú motorkári z rôznych krajín a kontinentov, organizátori sa rozhodli predĺžiť trvanie zrazu na 3 dni, takže tí, ktorí cestujú z veľkej diaľky si môžu užiť čas na zraze a vychutnať si ho naplno, keďže je pre nich pripravený aj camping pre väčší komfort oddychu a zábavy. Trojdňový zraz poskytuje dostatok času na uskutočnenie rôznorodých aktivít a programov, ktoré sú pripravené pre účastníkov.

“Už teraz sa podľa lístkov predpokladá, že východ zažije poriadne búrlivý víkend, keďže očakávame okolo 10-12 000 nadšencov motoriek. Veríme, že si to všetci poriadne užijú a počasie nám bude priať,"
uzatvára jeden z organizátorov Zrazu Mororkárov, Róbert Hercik.

Odporúčame