Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Lovestream festival 2024: Pripravte sa na najväčší hudobný zážitok roka

  • AH

Svetelná a zvuková show, ktorá vám vyrazí dych!

Aj tento rok prichádza LOVESTREAM FESTIVAL s úžasnou scénou, ktorá vás doslova ohromí. Rudo Tuček majiteľ spoločnosti MINISTRY RENTAL SERVIS, ktorá celú akciu technicky zabezpečuje pre vás nadizajnoval skutočne veľkolepý stage.

Hlavná scéna na Lovestream festivale 2024 bude naozaj monumentálna a je ešte väčšia ako vlani.
So šírkou neuveriteľných 74 metrov a výškou 19 metrov sa môžete tešiť na skutočne veľkolepý vizuálny zážitok. Na výstavbe tejto gigantickej konštrukcie bude pracovať tím 150 pracovníkov počas celého týždňa, aby pre vás pripravili niečo skutočne výnimočné.

Pripravte sa na svetelnú a zvukovú show, ktorá vám vyrazí dych!
Na hlavnej scéne použije LOVESTREAM až 516 inteligentných svetiel, ktoré dodajú každému vystúpeniu magickú atmosféru. A to nie je všetko! Vizuálny zážitok doplní 24 plno-farebných laserov a 455 štvorcových metrov LED obrazoviek, ktoré zabezpečia, že vám neunikne ani jeden detail.

Čo sa týka zvuku, LOVESTREAM je pripravený ohúriť vás s až 220 reproduktormi špičkovej značky L'Acoustics, ktoré zabezpečia, že každá nota bude znieť čisto a jasne, nech stojíte kdekoľvek.

Headlineri:

50 Cent vystúpi so živou kapelou a pripravil si špeciálnu šou pre Lovestream festival. Čakajú nás dokonalé choreografie jeho tanečníkov a ako prekvapenie pohyblivá dekorácia počas vystúpenia na stagi. Sprevádzať ho bude kapela naživo. Chýbať nebude kopec pyrotechniky, laserová aj ohňová šou.

Sexi Rita Ora bude zasa obklopená svojimi tanečníkmi, s ktorými si na Lovestream festival prichystala poriadnu tanečnú nádielku.

Obrovskú vizuálnu a pyrotechnickú šou si pripravil aj DJ Tiesto.

Odporúčame