Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Z filmu Kavej je najväčší slovenský hit od začiatku pandémie. Videlo ho už skoro 80-tisíc divákov!

  • AH

Film Kavej rozpráva príbeh dvoch kamarátok Kláry a Veroniky

Začalo to ako séria vtipných skečov na internete, nasledoval seriál a teraz sa diváci nevedia nabažiť filmovej verzie Kavej v kinách. Film si navyše na svoje konto pripísal významný rekord.

Kavej je najnavštevovanejším slovenským filmom od začiatku pandémie. Počas premiérového víkendu si film pozrelo 62 429 divákov. Spoločne s minulotýždňovými predpremiérami tak má na konte už 78 375 divákov. A fanúšikovia slovenského filmu ho nevideli len v kinách. Počas slávnostných predpremiér na východe Slovenska si príjemnú letnú komédiu pozrelo na Kavej festoch viac ako 12-tisíc divákov.

"Tento víkend sa stal najúspešnejším otváracím víkendom slovenského filmu v kinách od začiatku pandémie v roku 2020, spomedzi všetkých filmov celkovo mu patrí vynikajúce tretie miesto," povedal pre TASR Peter Gašparík, PR manažér distribučnej spoločnosti Continental film.

Film Kavej s humorom rozpráva príbeh dvoch kamarátok Kláry (Anna Jakab Rakovská) a Veroniky (Jana Kovalčíková), ktoré sa vybrali hľadať svoje životné šťastie do Bratislavy. Kvôli jednému pohrebu a trom svadbám sa však vracajú naspäť na Východ, kde zažijú rôzne situácie, ktoré ich životmi poriadne zamávajú. Príjemná letná komédia v réžii Lukáša Zednikoviča, ktorú produkoval Dano Dangl, je plná bizarných situácií aj láskavého humoru. Okrem obľúbených herečiek v nich nájdete aj východniarske celebrity v podaní Andera z Košíc, Petra Stašáka alebo Domiho Haliho a ďalších skvelých hercov vo vedľajších úlohách.

Lístky na posledný Kavej Fest nájdete na predpredaj.zoznam.sk

Odporúčame