Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Slovenská huslistka Mathia predstavuje svoju horúcu novinku La Campanella

  • AH

„Verím, že prinesiem ľuďom novú energiu“

Slovenská huslistka MATHIA, vlastným menom Martina Výbohová, predstavuje svoju horúcu novinku „La Campanella“. Názov piesne vychádza zo svetoznámeho diela od talianskeho husľového virtuóza Niccola Paganiho, v ktorom spoločne s producentom Maxxom Miklošom našli aj inšpiráciu pre novú skladbu.

MATHIA je známa spájaním klasickej hudby s popom alebo jej prerábkami, priznala že tento kúsok má pre ňu výnimočnú hodnotu: „Každý z nás má chvíle, keď sa všetko okolo neho zmení. Človek častokrát v tomto bode sám nevie, že ako sa posunúť ďalej a potrebuje určitú dávku pozitivity, ktorú ja osobne v tejto pesničke cítim. To je práve tá energia a stály pohyb vpred, ktorý sa tiahne od prvej až po poslednú sekundu. Preto verím, že týmto dokážem inšpirovať každého, kto sa práve teraz potrebuje posunúť vo svojom živote ďalej, ako ja... Som veľmi vďačná producentovi Maxxovi, ktorému som dala neľahkú úlohu vytvoriť z 8 minútovej klasickej skladby letný hit. Veľký obdiv jemu a aj tímu Illuminate, režisérovi videoklipu Martinovi Mikovi, ktorí sa podieľali na tvorbe vizuálu.“

Odporúčame