Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

AC/DC sa v Bratislave postarali o extrémnu šou!

  • AH

Toto Slovensko ešte nezažilo!

Slovenská metropola si v nedeľu (21. 7.) zapísala do kroniky nový divácky rekord! Na letisko vo Vajnoroch prišlo stotisíc fanúšikov na koncert austrálskej skupiny AC/DC. Prišli, aby si vychutnali dve a štvrť hodiny poctivého austrálskeho rock and rollu. Bratislava ani Slovensko taký nával fanúšikov ešte nezažili.

Austrálska hardrocková legenda koncertuje na európskej časti turné Power Up, nazvaného podľa ich najnovšieho albumu Power Up z novembra 2020. Brány areálu sa otvorili na pravé poludnie a prví fanúšikovia si chceli obsadiť čo najlepšie miesto pred pódiom.

Zdroj: tasr
Zdroj: tasr

Kapela nastúpila presne o 21.00 h a koncert uviedla pôsobivá animovaná dokrútka s rýchlym autom, ktoré po európskej ceste prichádza do Bratislavy až na letisko.

Pódium dostatočných rozmerov, ktoré umožnilo Angusovi jeho kačací pochod, čo prvýkrát predviedol Američan Chuck Berry v 50. rokoch, zadná stena vybavená troma obrazovkami, plocha pred pódiom osadená do polkruhu šiestimi vežami s reprosústavou a obrazovkou, špičkový zvuk aj svetelné efekty, takže každý mohol dobre vidieť a ešte lepšie počuť.

Záver koncertu ešte vylepšil ohňostroj na počesť kapely.

Zdroj: tasr

Odporúčame