Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ako vyzerá zákulisie tréningového kempu našich hokejistov a kvôli komu musia cvičiť hamstringy | FUNúšik

  • JK

Vypočuj si svoju obľúbenú podcastovú šou s hokejistami Pavlom Regendom, Markom Daňom, Jaroslavom Janusom a trénerom Milanom Bališom.

"Zo 16 ročného Martina Féhereváryho sme nechceli urobiť bombardéra a zničiť ho, ale pripraviť ho na NHL..." Daj si fanúšikovskú debatku o športe a tipovaní. Tentoraz sa naša ranná úderka presunula do tréningového centra Health & Performance, kde prebieha letný kemp našich profesionálnych hokejistov. Naši chalani vyspovedali nielen trénera Milana Bališa, ale aj hokejistov Pavla Regendu, Marka Daňa či Jaroslava Janusa.  

Toto je podcastová šou od funúšikov pre funúšikov. Robia ju chalani z Rannej šou FUN rádia, tentoraz v pozmenenej verzii: Truhlík - majster eurových tiketov, Junior - ktorý fandí vždy tej druhej strane, Andrej - ten čo je stále v mínuse a Wladis - hlas mladej generácie. Hlasom triezveho rozumu a kurzov je bookmaker Stano z Niké. Vychádza každý utorok.

POZRI SI VIDEO ZOSTRIH Z NÁVŠTEVY V GYME: 

Stávkuj zodpovedne. A iba ak máš viac ako 18 rokov.

Odporúčame