Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

IMT SMILE pripravili novú, jedinečnú show EXOTICANA

  • AH

20 rokov od vydania legendárneho albumu Exotica prichádzajú s novým programom plným vášni, farieb, vôni a prekvapení

20 rokov od vydania legendárneho albumu Exotica prichádza IMT SMILE s novým koncertným programom plným vášni, farieb, vôni a prekvapení s názvom EXOTICANA.

Dnes, v deň svojich narodenín 16.07, tak Ivan Tásler pripravil krásny darček nielen sebe, ale hlavne všetkým fanúšikom skupiny: „Rád by som svoje narodeniny oslávil s fanúšikmi IMT SMILE. Oni sú tou veľkou hnacou silou a iba vďaka nim môžeme robiť takéto veľké a špeciálne projekty, ktoré nám prinášajú spoločnú radosť a zážitky. Verím, že to tak bude aj v prípade tejto novej, jedinečnej show.”

IMT SMILE a hostia: KALI, BEN CRISTOVAO a tiež LACI STRIKE & SDA CREW so show sa predstavia v Košiciach Steel Aréne 13.12 a vzápätí, 19.12 Bratislava Tipos Aréna. Dnešným dňom 16.7 sa tak začína aj predaj vstupeniek.


EXOTICANA je koncertný program, v ktorom môžete zažiť svet, ktorý vás dostane do tých najkrajších snov. Hudba a tanec je dušou tohto sveta plného lásky.

Odporúčame