Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Karmen Pál-Baláž novým singlom motivuje k prežívaniu prítomnosti naplno

  • AH

„Život treba žiť naplno dnes a netreba nechávať a odkladať skutky na zajtra"

Určite mal už každý z nás pocit, že sa život neposúva tým správnym smerom, a preto si ho ani nevieme naplno užívať. Speváčka Karmen Pál-Baláž tiež nie je výnimkou. Možnosť zmeny je však v našich rukách a nikdy nie je vhodnejšia chvíľa využiť to ako hneď v tento deň. Práve na to sa mladá speváčka snaží poukázať svojou doposiaľ najpozitívnejšou pesničkou.

„Posledné obdobie som v sebe cítila málo motivácie a pozitívnych myšlienok, a práve preto som sa rozhodla čo najskôr vydať túto pesničku. Som presvedčená, že ňou naladím na správnu vlnu okrem seba aj ostatných, ktorí zažívajú podobné obdobie,“ hovorí Karmen úprimne o posolstve tejto novinky. Zároveň verí, že práve toto je typ pesničky, ktorá vie nakopnúť do krásneho dňa a vyčariť úsmev na tvári. „Život treba žiť naplno dnes a netreba nechávať a odkladať skutky na zajtra. Zmenu treba spraviť hneď v túto chvíľu a pohnúť sa vpred a pre mňa je V Tento Deň presne o tom,“ doplnila speváčka svoje pocity.

Odporúčame