Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRIA: Toto je náš nový letný hit „Nalaď sa na dokonalý úsmev“!

  • AH

Je chytľavý, energický, veselý a ovládne tvoje leto aj všetky kulturáky! Taký je náš nový hit, ktorý vytvorila umelá inteligencia.

Rozhodli sme sa, že toto leto potrebuje niečo špeciálne. Niečo, čo Slovensko doteraz nezažilo. A podarilo sa! Výsledok je náš nový letný hit s názvom „Nalaď sa na dokonalý úsmev“. Je veselý, rytmický a najmä - vznikol za pomoci umelej inteligencie. Celý!

Ako pesnička vznikla?
Nápad na vytvorenie tejto pesničky prišiel z potreby priniesť viac úsmevov na tváre nás, ľudí. Nedávno sme totiž v uliciach urobili sčítanie zamračeného obyvateľstva. Výsledok ukázal, že my, Slováci, sa málo usmievame. Všetci potrebujeme viac FUN. Preto sme sa rozhodli zapojiť umelú inteligenciu. AI-čko nielenže text napísalo, ale ho aj zhudobnilo.

Náš hit spĺňa špeciálne parametre
Vedecká štúdia z Univerzity v Sheffielde totiž ukázala, že pesnička, ktorá zaručene vyčarí úsmev na tvári, má tempo približne 137 BPM, bežnú štruktúru verš-refrén-verš-refrén a je v durovej tónine. Práve tieto podmienky sme zadali umelej inteligencii. Okrem toho sme AI-čku zdôraznili, že pesnička má byť rytmická, veselá, letná a má mať spevavý refrén. Výsledok prekonal všetky očakávania.

Dokonalý úsmev bez kefky? Neexistuje!
Tešíme sa nie len z hudobného výsledku, ale aj z toho vizuálne. Náš letný hit totiž dostal aj obrazovú podobu. A keďže dokonalý úsmev by neexistoval bez dobrej kefky, potešilo nás, že v Curaproxe sú na rovnakej vlne ako my a išli s nami do tejto bizarnosti. A tak sa vďaka exkluzívnej limitovanej edícií kefiek Fun rádio&Curaprox, vďaka hercom z Funka a vďaka kameramanovi Matúšovi Kotlárovi pýšime fajnovým videoklipom.

Naša nová pesnička je dokonalým príkladom toho, ako môže umelá inteligencia prispieť k šíreniu úsmevu a pozitívnej energie medzi ľuďmi. Takže - nalaď sa na dokonalý úúúúsmev. Pretože všetci potrebujeme viac FUN !

Odporúčame