Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Talentovaná slovenská speváčka Majka Závodská zverejnila videoklip k chytľavej piesni „SAMA"

  • DC

Talentovaná Seničanka predstavila debutovú skladbu z jej úplne prvého EP. Majka Závodská verí, že svojimi skladbami poteší mnoho ľudí.

Majka Závodská je slovenská speváčka, textárka, fotografka, ale aj scenáristka hudobných klipov. Väčšinu svojho hudobného života pôsobila ako sólová interpretka. Pred niekoľkými dňami zverejnila jej prvý hudobný videoklip k piesni „SAMA“ z (už pokrsteného) debutové EP s rovnakým názvom.

Zdroj: TS

Autorská pieseň SAMA vznikla niekoľko rokov naspäť, tak ako aj ostatné z nového EP. Na nahrávaní celého EP sa podieľal jej vtedajší band, v zložení Ľuboš Tomáško, Matúš Klena, Braňo Fojtlín a Dano Chropúvka. Nahrávalo sa v nahrávacom štúdiu M2 recording v Skalici.

Zdroj: TS

Videoklip vyšiel na začiatku júna 2024 ako jej prvý/debutový. Spája sa s ním nemilá príhoda, a to, že sa točil na 2-krát. V prvom prípade prišli o celý materiál zlyhaním ľudského faktoru. Boli nútení opakovať natáčanie a v prípade sólového gitaristu, použiť dabléra. Majka Závodská dúfa, že so svojimi skladbami a šikovným bandom osloví širokú škálu poslucháčov. Nezaháľala a v septembri naplánovala ďalšie nahrávanie v nahrávacom štúdiu. 

Odporúčame