Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Podcast roka 2024: HLASOVANIE JE SPUSTENÉ!

  • AH

Oficiálne výsledky sa dozvieme na odovzdávaní 19. júna na Pontone v Bratislave.

Orange Podcast roka 2024 oznamuje nominácie, začína sa hlasovanie verejnosti!

Spomedzi viac ako 1300 slovenských podcastov, ktoré splnili podmienky, vybrala dvadsaťčlenná porota 55 podcastov, za ktoré môže hlasovať verejnosť v desiatich kategóriách.

Zároveň všetky slovenské podcasty, ktoré splnili podmienky súťaže, sa uchádzajú o cenu popularity - Miláčik, o ktorej rozhodujú len hlasy verejnosti. Rovnako tak v prípade extra ocenenia Klapka, v ktorom vyberie víťaza verejnosť zo všetkých zaregistrovaných videopodcastov.

Novinkou druhého ročníka sú Wild Cards (divoké karty), ktoré mohol každý porotca udeliť podcastu, ktorý sa nedostal medzi sto podcastov v širšej nominácii. Tento rok udelilo Wild Card päť porotcov v troch kategóriách.

Porota tiež vybrala najlepší nový slovenský podcast v rámci ocenenia Ucho, ktorý vznikol v roku 2023. Víťaz ocenenia bude vyhlásený spolu so všetkými výsledkami.

Hlasovanie verejnosti trvá do 16. júna, čo je posledný deň na odovzdanie hlasu. Každý hlasujúci môže hlasovať len jedenkrát, a zároveň je zapojený do súťaže o zlatý šperk od Mikuš Diamonds a vstupenky na Grape Festival 2024, ktoré venuje Orange.

Výsledky Orange Podcast roka 2024 budú vyhlásené v stredu 19. júna o 18:00 na odovzdávaní cien v Bratislave na Pontone.

Hlasujte na podcastroka.sk.

Odporúčame