Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najväčšie bežecké podujatie na svete už túto nedeľu!

  • AH

Je čas zaviazať si šnúrky pre tých, ktorí behať nemôžu

Slovensko sa už 11 rokov zapája do celosvetového charitatívneho behu Wings for Life World Run. V nedeľu 5. mája presne o 13:00 h vyštartujú stovky tisíc ľudí zo všetkých kútov sveta, ktorí sa usilujú o dosiahnutie spoločného cieľa – podporiť výskum liečby poranenia miechy.

Od svojho začiatku v roku 2014 sa toto podujatie stalo symbolom solidarity bežeckej komunity a nádeje pre tých, ktorí bojujú s diagnózou poranenia miechy, ktorá ich posadila na invalidný vozík. Wings for Life World Run má zároveň jedinečný charakter. Nemá tradičnú cieľovú čiaru. Namiesto toho prenasleduje účastníkov auto - Catcher Car, ktoré vyštartuje 30 min po štartovom výstrele.

Ako, kde a v akej forme sa zúčastniť a prispieť na dobrú vec si môžu vybrať bežci, chodci, či vozíčkari z troch spôsobov. Na siedmych oficiálnych behoch s tisíckami ľudí s reálnymi Catcher Car. Na Slovensku s miestnymi bežeckými komunitami v rámci podujatí App Run v jedenástich lokalitách s použitím aplikácie Wings for Life World Run.

Zároveň je vedecky dokázané, že „správna hudba“ ti dokáže zlepšiť tvoj bežecký výkon. Pripravili sme si teda pre teba tento playlist skladieb, ktoré ťa dostanú do správnej bežeckej nálady. Tiež ťa pozývame byť súčasťou Fun rádio tímu! Pretože ako hovorí náš moderátor Tibor, ktorý je kapitánom tímu: „Ak aj nebehávate vôbec, občas alebo nonstop, tak v tento deň budeme spolu behať pre tých, ktorí behať nemôžu. Naraz tak spravíme niečo pre seba a zároveň pomôžeme druhým. Efektívne využitý čas. Navyše, cieľ je pohyblivý, čiže všetci zabehneme koľko chceme a tým všetci myslím samozrejme aj nás vo Fun rádiu.“

Tí, ktorí sa zúčastnia Wings for Life World Run na Slovensku, si môžu byť istí, že ich úsilie prinesie reálne výsledky. Svetový beh Wings for Life od svojho začiatku v roku 2014 rozvíril hladinu. Vyzbieral viac ako 43,8 milióna eur a jeho 1 293 716 účastníkov prešlo 11 839 989 kilometrov v 195 krajinách na všetkých siedmich kontinentoch.

Prečítajte si viac na stránke Wings for Life World Run!

Odporúčame