Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Lyžovačka snow

  • MH

Vyhraj nezabudnuteľnú lyžovačku

Vyhraj lyžovačku pre celú svoju rodinu v Parku Snow Donovaly. 

Stačí, ak sa zaregistruješ a si v hre.

V pondelok 7. februára to môžeš byť Ty, kto vyhrá LYŽOVAČKU SNOW s ubytovaním, skipasmi a zapožičaním auta na celý pobyt. 

VÝHRA:

1x týždenný pobyt pre 6 osôb v Resorte GOTHAL Liptovská Osada v termíne 18.2. – 14.3.2022, týždenný skipass pre 6 osôb v Park Snow Donovaly a zapožičanie automobilu Mercedes-Benz Triedy V na týždeň, ktorým sa bude môcť odviezť na lyžovačku všetkých 6 osôb. Celková hodnota výhry pre 6 osôb je 4 550 €.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

KLIKNI A PREČÍTAJ SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ:

Radi by ste lyžovali? Užite si Donovaly! Výborne podmienky na denné aj večerné lyžovanie čakajú v Parku Snow Donovaly. Príďte si užiť bezpečnú lyžovačku bez kapacitných obmedzení a v režime OTP. Najvýhodnejšie si Donovaly užijete ak si skipas kúpite rýchlo, bezpečne a lacno online na parksnow.sk.