Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Vysielame z olympijského festivalu v Šamoríne. Vyskúšali sme si športové disciplíny pre deti, na ktorých sme pohoreli

  • DC

Pozri sa s nami do areálu plného olympijskej atmosféry, zábavy, aktivít a dobrého jedla.

Historicky prvý Olympijský festival, ktorý sa koná v Šamoríne, je v plnom prúde. Na mieste, ktoré olympijskou atmosférou priam dýcha, nechýba množstvo športových aktivít, dobrého jedla, talkshow, koncertov, autogramiád a, samozrejme, nechýbame tam ani my. Náš krásny tím poobedného vysielania sa až do 8. augusta presunul do Šamorína. Nájdeš nás v takomto štýlovom štúdiu. Príď nás pozdraviť, zakývať, budeme sa tešiť.

Okrem mikrofónov, mixážneho pultu a všelijakých káblov sme vzali aj nášho Borisa a jeho foťák. Ten sa vydal naprieč týmto olympijským areálom, aby pre vás zdokumentoval dianie a dobrú náladu. Tibor s Karolom si zase vyskúšali športové disciplíny pre deti, na ktorých, podotýkame, väčšinou pohoreli. No a našej krásnej Márii sa najviac páčilo vo food zóne. Sleduj náš nový olympijský FUN_VLOG!

Odporúčame