Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Česká vlogerka po prvýkrát ukázala popáleniny a otvorene popísala nešťastný incident

  • DC

Klobúk dole! Česká vlogerka nabrala odvahu a prehovorila o incidente z dovolenky, pri ktorom utrpela ťažké popáleniny.

Ak ťa baví fashion a beauty, alebo jednoducho len rád sleduješ vlogerov na YouTube, meno Týnuš Třešničková pre teba určite nie je žiadnou neznámou. Na spomínamom YouTube má viac ako 288-tisíc odberateľov a na Instagrame 456-tisíc sledovateľov. Minulý rok sa žiaľ Týnuš a jej priateľovi stala na dovolenke v Turecku nešťastná nehoda.

Rozhodli sa navštíviť aj ikonickú reštauráciu Nusrat-Et, ktorú preslávil ich šéfkuchár so zvláštnym spôsobom solenia a servírovania mäsa. Aj napriek tomu, že mali rušný deň a boli unavení, tak sa rozhodli ísť, nakoľko mali urobenú rezerváciu, ktorú nie je ľahké vybaviť.

V ten večer sa ale stali veci, ktoré sa dovtedy nikdy nestali a čašníkom na bare vybuchla nejaká horľavá tekutina. Odniesla si to práve krásna Týnuš aj so svojím priateľom. Pred zrakmi ostatných hostí ich zachvátili plamene. Týnuš skončila po nehode popálená omnoho viac, než jej priateľ. Mala popálené 35% tela a jej priateľ 15% tela. Jej stav si vyžadoval dlhé mesiace liečenia. Týnuš sa tak 9 mesiacov liečila v nemocnici priamo v Istanbule. Pred necelým mesiacom sa vrátila domov. 

Vlogerka sa rozhodla, že sa k videám vráti, no ako sama povedala, aby mohla opäť začať, musela svojím fanúšikom rozpovedať príbeh, ako sa to všetko stalo a vyvrátila tak informácie, ktoré sa šírili médiami.

Odporúčame