Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Boli sme v brazílskom Rio de Janeiro

  • Redakcia

10 neuveriteľných dní, videli všetko, čo mali vidieť a hlavne pochopili, že projekt s ŠTK Fluminense Šamorín je dobrá vec...

Brazílsky futbalový klub FC Fluminense má ako jediné juhoamerické mužstvo svoju akadémiu na Slovensku. Presne v Šamoríne. ŠTK  Fluminense Šamorín hrá aktuálne druhú najvyššie futbalovú ligu. Práve s týmto tímom sa Fun rádio dalo dokopy, aby podporilo dobrú vec. Akadémia Fluminense totiž pomáha mladým brazílskym chlapcom a dávam im prostredníctvom futbalu novú šancu na život. Mnohí z nich si zahrali aj za Šamorín.

Počas Majstrovstiev sveta vo futbale ste u nás na webe vypĺňali futbalového pavúka. Víťaz sa mohol dostať do brazílskeho Rio de Janeiro, kde hráva aj FC Fluminense. Víťazom sa stal Michal. Ten zobral aj svojho brata Mareka a spolu s našim Marcelom a Andrejom sa do Ria vybrali. Zažili 10 neuveriteľných dní, videli všetko, čo mali vidieť a hlavne pochopili, že projekt s ŠTK Fluminense Šamorín je dobrá vec, ktorá dáva mladým ľuďom šancu na život.

Pozri si v našom vlogu ako v Riu vyzeralo!




Tu je ešte niekoľko fotiek. Ďakujeme, ŠTK Fluminense Šamorín!

Odporúčame