Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Prvé busty majú svojich majiteľov. Možno si medzi nimi aj ty

  • Redakcia

A máme aj nový funrádiovský hit!

Približne v polovici júna sme skočili pozrieť na Strojnícku fakultu STU, kde sme okrem všeličoho iného na 3D tlačiarni pre vás vytlačili brutálne darčeky – 3D busty našich moderátorov od Gekonu z STU (TU). Vieme mená prvých výhercov!

Okrem toho sme pre vás prichystali parádnu súťaž Hubert na ľade, v ktorej je vašou úlohou na základe zvuku uhádnuť počet ľadových kociek, ktoré padli do pohára a koľko pohárov sa z jednej fľaše naplní doplna. Všetky info nájdeš na našom webe (TU)

No a v neposlednom rade by sme radi do vašej pozornosti dali aj to, že po dlhých 10 rokoch máme konečne opäť nový, funrádiovský letný hit s názvom #celeletojefun. Chceme k nemu aj klip, no prišli sme k záveru, že do funrádiovského videoklipu jednoducho patríte VY, naši poslucháči. Info o tom, kam posielať videá a že môžete vyhrať aj lístky na brutálny festival Sziget, nájdete opäť u nás na webe (TU). 
 

 

Odporúčame