Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Krásne a talentované. Sestry Alžbeta & Júlia naživo predstavujú svoj prvý singel

  • Redakcia

Zámky lásky očaria každú romantickú dušu. Vypočuj si.

Samozrejme, že prvé, čo si všimnete je, že sú mimoriadne pekné. A keď začnú hrať, tak aj to, že sú mimoriadne talentované. Sestry Alžbeta a Júlia. Napriek tomu, že sa hudbe venujú odmalička, neprestalo ich to baviť. A to ako deti zažili aj "temnú" stránku hudobného biznisu a veľmi skoro zistili, ako to niekedy chodí. Napriek tomu, keď sa s nimi bavíte o hudbe a plánoch, vyžaruje z nich tak veľké nadšenie a energia, že sa pristihnete pritom, že sa na ne usmievate.  

Už v 12-stich mali vlastné koncerty pre kúpeľných hostí, ktorým hrali a spievali obľúbené hity. Teraz štartujú kariéru s vlastnými pesničkami a prvá, ktorú predstavili  je romantická "Zámky lásky". Text pre nich napísal Jozef "Spoko" Kramár, spevák úsopešnej slovenskej skupiny Smola a Hrušky, ktorý je zároveň aj ich producentom. 

Alžbeta a Júlia sa však pustili nielen do svojho nového projektu, ale aj do vlogovania. založili na YouTube kanál, v ktorom fanúšikom ukazujú, ako taký hudobný projekt vzniká, čím všetkým si mladý umelec musí prejsť a čo všetko snaha uspieť v hudbe obnáša. 

 

Za ich pesničkou Zámky lásky je nádherný príbeh srbskej autorky o dvojici mladých ľudí, ktorí si navzájom sľúbili lásku a uzamkli ju. "Bohužiaľ, mladého muža z tohto príbehu zlákala iná, siréna, a svoju lásku odomkol," vysvetľujú Alžbeta a Júlia. Skladbu, ktorá sa stretla s veľmi dobrým ohlasom zahrali naživo u nás, vo Fun rádiu. 

Pozrite si: 




Ako dokáže vyzretý muž napísať romantický text pre dve baby, prečo sa sna o hudbe nevzdali ani po zlej skúsenosti a o hudobných vlogoch hovorili Alžbeta a Júlia s Kavou vo Fun in Slovakia. Vypočuj si záznam rozhovoru: 

Fun Play

Odporúčame