Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

RECEPT: Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi

  • Redakcia

Toto musíš niekedy vyskúšať!

Vyhýbate sa pečeniu tort, pretože ich príprava vám zaberie pol dňa? Zabudnite na zdĺhavé postávanie pri sporáku a vyskúšajte recept, pri ktorom môžete upustiť uzdu vašej kreativity. Zapojte do tvorenia i deti a vybláznite sa s nepečeným tvarohovým dezertom, ktorý vás v horúcich dňoch príjemne schladí.  



Vláčna torta s jahôdkami a ostružlinami

Prečo nepodľahnúť chuti na sladké aj v lete? Vyskúšajte ľahký dezert, ktorý bude baviť vás i hostí! Inšpirujte sa receptom na tvarohový dezert zdobený cukríkmi v tvare lesných plodov.

Ingrediencie
•    300 g čokoládových sušienok
•    250 g masla
•    600 g tvarohu vo vaničke
•    100 g bielej čokolády
•    250 g čokoládovej polevy (alebo kvalitnej čokolády na rozpustenie)

Na ozdobu
•    1 balenie HARIBO Berries
•    1 balenie HARIBO Primavera



Postup:

1.    Rozpusťte 50 g masla a medzitým rozmixujte sušienky.
2.    Zmiešajte sušienkovú zmes s horúcim maslom, vytvarujte na dne tortovej formy korpus a nechajte stuhnúť v chladničke.
3.    V miske rozmiešajte tvaroh s rozpusteným zvyškom masla a bielou čokoládou.
4.    Krém rozotrite na pripravený sušienkový základ.
5.    Akonáhle začne tvaroh tuhnúť, rozpustite polevu, poprípade čokoládu a tortu ňou polejte.
6.    Pred servírovaním ozdobte dezert cukríkmi.


Odporúčame