Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

HEX predstavuje svoju letnú novinku “Iná ako ostatné”

  • AH

Vznikla v spolupráci s vokálnym triom Serenaders’ Sisters

Skupina HEX predstavuje svoju letnú pesničku "Iná ako ostatné", ktorá je doslova iná ako ostatné už len tým, že vznikla v spolupráci s vokálnym triom Serenaders’ Sisters. Táto zaujímavá kombinácia v spojení s vtipným textom a veselou hudbou prináša poslucháčom pohodovú atmosféru na počúvanie tzv. “do každého počasia”.

“Dievčatá sú nesmierne sympatické a bola naozaj radosť s nimi spolupracovať. Ľahkosť, profesionalita a úsmevy, takto by sa dali charakterizovať dievčatá zo Serenaders’ Sisters, ktoré s nami vystúpia aj na našom prvom letnom koncerte, na Bratislavskom Majálese,"
spomína YXO - basgitarista a manažér kapely.

Podľa slov kapely nahrávka vznikala postupne a prvá verzia bola v dosť tvrdom až punkovom štýle. Neskôr sa však rozhodli, na Šarkanov impulz, skladbu zjemniť, pridať jazzové akordy, banjo a vokály a finálna verzia bola na svete. “Skladba v sebe nesie imaginárny nekonečný príbeh zjavenia sa mladého dievčaťa "z odkiaľ si" vo veľkom meste, ktorá objavuje svet. Aj veľmi dospelým mužom sa z tej neuchopiteľnej chémie jej mladosti podlamujú kolená, veď je predsa "iná ako všetky ostatné," dodáva spevák Peter ŠARKAN Novák. O videoklip, rovnako iný ako ostatné, sa postaral dlhoročný kamarát kapely, režisér Braňo Špaček.

Odporúčame