Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina Peter Bič Project vydáva svoju novinku „Perly“

  • AH

Ďalšia skladba, ktorá je predzvesťou nového albumu

Skupina Peter Bič Project vydáva svoju novinku „Perly“. Novinka je predzvesťou nového albumu. Ten by mal vyjsť v druhej polovici roka 2024. „Nový album by sme chceli vydať niekedy na jeseň. Perly, je teda ďalšia pieseň, ktorá sa na ňom objaví. Určite nebude chýbať ani pieseň Maky a rozhodne Len sa smej, ktorá sa stále hráva v rádiách, a to nás nesmierne teší,“ hovorí Peter Bič.

Skladba „Perly“ dostala aj svoju video podobu. Režisérom je aj v tomto prípade Peter Rončík: "Už od začiatku sme vedeli, že klip bude jednoducho energická tancovačka obohatená o dejovú líniu. Chceli sme zachytiť transformáciu postavy hanblivej a osamelej tanečnice v priebehu jednej noci, kedy sa "oslobodí" a nájde svoje miesto na parkete. Musel som, preto nájsť spôsob, ako zachytiť energiu a dynamiku a zároveň ponechať priestor pre intímnejšie momenty medzi hlavnými postavami, preto si klip vyžadoval aj značné kreatívne a technické úsilie. Klip bol pre každého z účastníkov veľkou výzvou a pevne verím, že si nájde medzi divákmi svoje miesto.“

Odporúčame