Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

LOVESTREAM FESTIVAL oznamuje prvých interpretov. Príde aj Rita Ora!

  • AH

Okrem nej aj Dimitri Vegas, Tom Walker či Calin & Viktor Sheen

Po prvých dvoch úspešných ročníkoch multižánrového festivalu Lovestream, kde sa na Slovensku predstavili také hviezdy ako Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, The Killers, Martin Garrix, Hardwell a Imagine Dragons, ktorí prilákali v posledný deň festivalu viac ako 60 000 návštevníkov, prichádza v poradí už tretí ročník Lovestream festivalu 2024.

Open air festival Lovestream
sa bude opäť konať na starom letisku vo Vajnoroch, v Bratislave počas troch dní a to 16. až 18. augusta 2024. Na ploche viac ako 100 futbalových ihrísk sa predstavia svetoví a domáci interpreti a to až na piatich hudobných stejdžoch.

Festival Lovestream s radosťou oznamuje prvých interpretov, ktorí na treťom ročníku vystúpia.

RITA ORA

Fanúšikov Lovestream festivalu určite poteší skvelá britská speváčka Rita Ora, ktorá patrí medzi najžiadanejšie a najsexi speváčky súčasnosti. Od roku 2012, kedy sa stala známou, predala neuveriteľných sedem miliónov singlov, nahrala desiatky hitov a na konte má aj platinový debutový album s názvom Ora. Jej posledný album vyšiel v roku 2023 s názvom You & I.

RAY DALTON

Hviezdnu kariéru amerického speváka odštartovala spolupráca s Macklemorom a Ryanom Lewisom na multiplatinovej hymne „Can´t Hold Us“, ktorá sa umiestnila na 1. mieste vo štyroch rebríčkoch Billboardu, vrátane legendárneho Hot 100 a bodovala na popredných priečkach hitparád po celom svete. V roku 2013 bola najstreamovanejšiou piesňou na Spotify a videoklip získal dve ceny MTV Video Music Awards.

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Dimitri Vegas & Like Mike je grécko – belgické elektro DJ duo tvorené dvoma bratmi – Dimitri Thivaios a Michael Thivaios. Títo bratia sa stali superhviezdami elektronickej hudby a získali si obdiv divákov po celom svete. Na sociálnych sieťach ich sleduje viac ako 30 miliónov fanúšikov, spolu s miliardami hudobných streamov a videí, ktoré prezentujú ich extravagantné živé vystúpenia a hudobné videá je ich vplyv nepopierateľný.

DENNIS LLOYD

Dennis Lloyd je multiinštrumentalista, hudobník, spevák a skladateľ, ktorý pochádza z Tel Avivu v Izraeli. Je známy svojím žánrovo pestrým zvukom, v ktorom sa plynule prelínajú prvky popu, R&B a elektronickej hudby. Dennisa katapultoval k medzinárodnému uznaniu jeho prelomový singel "Nevermind" v roku 2016. Nákazlivá melódia piesne a Lloydov oduševnený vokál zasiahli Publikum na celom svete a vyniesli mu významné uznanie.

TOM WALKER

Ďalším skvelým hudobníkom je škótsky spevák a textár Tom Walker, ktorý za skladbu Leave a Light On získal v roku 2019 cenu Brit Awards ako objav roka a táto pieseň bola rovnako nominovaná za cenu najlepší singel.

JOKER OUT

Najväčšia regionálna kapela novej generácie sa chystá dobyť svet a festival Lovestream v Bratislave. Slovinská rocková skupina Joker Out si získala srdcia Slovincov a teraz je pripravená na veľkolepú cestu po Európe a svete. Kvinteto v zložení Kris, Bojan, Jure, Jan a Nace doteraz predstavilo dva albumy - "Umazane Misli" a "Demoni“. Ich skladba "Carpe Diem" sa dostala na prestížnu priečku najstreamovanejších skladieb v regióne podľa rebríčka Billboard.

TUJAMO

Milovníkov elektronickej hudby určite poteší celosvetovo známy DJ a producent z Nemecka Tujamo. Na svojom konte má mnoho známych trackov s interpretmi ako - Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Kid Ink, Taio Cruz, Salvatore Ganacci & Laidback Luke. V roku 2019 sa Tujamo stal na Beatporte najpredávanejším umelcom žánru electro house.

Na hlavnom stejdži sa predstavia aj Calin & Viktor Sheen a na elektronickom stejdži okrem HI-LO a Tujamo aj skvelí SOTA, USED, A LITTLE SOUND, MORGAN J, RUDEEJAY a ANTOINE DELVIG.

Ďalšie mená účinkujúcich a headlinerov sa budú zverejňovať v krátkom čase.

Aktuálne sú v predaji iba trojdňové ceny lístkov. Po zverejnení kompletného lineupu sa budú ceny upravovať smerom nahor a k dispozícii budú aj všetky ostatné druhy lístkov.

Všetky ďaľšie informácie nájdete na www.lovestream.sk

Odporúčame