Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PODCAST ROKA 2024 ocení slovenské podcasty až v trinástich kategóriách

  • AH

Jediné oceňovanie najlepších podcastov na Slovensku je späť

Súťaž Orange Podcast roka 2024 vo svojom druhom ročníku ocení slovenské podcasty až v trinástich súťažných kategóriách. Víťazov bude vyberať tradične porota aj verejnosť.

V prvom kroku bude dvadsať členná porota hodnotiť v každej zo súťažných kategórii desať podcastov. Päť najlepších z každej kategórie postúpi do hlasovania verejnosti. Porota zároveň vyberie najlepšieho nováčika, teda podcast, ktorý vydal prvú epizódu v minulom roku a najviac zaujal.

Absolútneho víťaza Orange Podcast roka 2024 bude vyberať len verejnosť v extra ocenení Miláčik. Stane sa ním podcast s najväčším počtom hlasov od poslucháčov.

Novinkou druhého ročníka súťaže je aj nové ocenenie s názvom Klapka, ktoré získa najpopulárnejší video podcast alebo vodcast (Video-On-Demand-cast). Ten vyberú svojimi hlasmi opäť len diváci a poslucháči.

Ambasádorom druhého ročníka súťaže je Matej „Sajfa“ Cifra.
Spoločným cieľom je nielen vytvárať záujem a povedomie o súťaži, ale tiež popularizovať podcasty a budovať podcastovú komunitu.

Vyhodnotenie sa uskutoční 19. júna večer na Pontone na petržalskej strane Dunaja v Bratislave.

Hlasovanie verejnosti bude spustené 27. mája!

Aktuálne prebieha hodnotenie poroty zloženej zo zástupcov odborníkov z médií a marketingu zo Slovenska aj Česka a zástupcov partnerov. Úlohou poroty je vybrať užšie nominácie do verejného hlasovania, ktoré sa začína 27. mája. Hlasovanie bude trvať tri týždne. Následne budú 19. júna vyhlásené výsledky.

Porota priamo vyberá víťaza ocenenia Ucho, ktoré udelí novému podcastu, ktorý vznikol v roku 2023. Pri desiatich súťažných kategóriách bude mať hlas poroty rovnakú hodnotu ako hlasovanie verejnosti.

Aj keď sa váš podcast nedostane do užšej nominácie v rámci súťažných kategórií, stále má šancu vyhrať cenu popularity Miláčik, o ktorej rozhoduje len verejnosť svojimi hlasmi.

Všetky informácie vrátane pravidiel a víťazov minulého ročníka nájdete na webe podcastroka.sk.

Odporúčame