Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Už tento víkend sa v Jasnej uskutoční Svetový pohár. Budeme tam aj my!

  • AH

„Mohli by to byť najlepšie preteky Svetového pohára v tejto sezóne.“

Svetový pohár v lyžovaní v Jasnej sa nezadržateľne blíži. Súťažiť sa bude už tento víkend - v sobotu 20. januára je na programe obrovský slalom, v nedeľu slalom. Na výbornú dopadla aj kontrola pretekárskej trate zo strany FIS!

„Trať je pripravená perfektne. Keby som bol učiteľ, zvolal by som rodičov, aby som pochválil deti, že si perfektne urobili domácu úlohu. Trasa je síce dlhá, ale na každom úseku je dostatočné množstvo snehu. Naozaj je to príjemné prekvapenie. Mohli by to byť najlepšie preteky Svetového pohára v tejto sezóne.
prezradil novinárom kontrolór Medzinárodnej lyžiarskej federácie Wojciech Gajewski.

Dobrú správu z výsledkov kontroly potvrdila aj športová riaditeľka pretekov v Jasnej Jana Palovičová: „Tento výborný výsledok sme aj očakávali, pretože sme sa na to aj kvalitne pripravovali. Výška snehu a meranie je v poriadku, čaká nás ešte injektáž trate, cez víkend tréningovej a o dva dni nato pretekárskej.“


Svetový pohár v Jasnej navštívia už tento januárový víkend do tejto chvíle pretekárky z 26-tich krajín.
Tešiť sa môžeš najmä na našu Petru Vlhovú či Američanku Mikaelu Shiffrinovú. Ale pozor, z Jasnej budeme naživo vysielať aj my, Fun rádio. Už v piatok ráno sa priamo z Jasnej ozvú Junior a Marcel. Takže ak tam budeš, zastav sa nás pozrieť!

Odporúčame