Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

DENIS KOVÁČ | "Čítať motivačné knihy a nič z toho nerobiť je strata času."

  • Kava

"Každý z nás má v sebe, alebo okolí, asociálne prasa." Vypočuj si rozhovor s Denisom z podcastu Mozgová atletika.

Denis Kováč je podcaster, zaradený v rebríčku časopisu Forbes 30 pod 30 a autor knihy (A)sociálne prasa. Svoj podcast, Mozgová atletika, postavil na záujme o sebarozvoj, vedu a psychológiu, pridal k tomu svojský humor a dnes sa nachádza na popredných priečkach počúvanosti slovenských podcastov. 

Celý jeho príbeh je zaujímavý. Jedného dňa dal výpoveď z práce a odišiel na rok do Kanady, kde pracoval aj ako podomový predajca. Práve tam vznikol nápad na podcast, ktorý postavil na záujme o sebarozvoj, vedu a psychológiu. Pridal k tomu svojský humor, alebo ako on hovorí "primitívny" a aj vďaka tomu sa mu podarilo vybudovať fakt skvelú komunitu. 

Témy osobného rozvoja priviedli Denisa až k napísaniu knihy (A)Sociálne prasa. V knihe rozpráva príbeh svojho kamoša Dáriusa, ktorému sa v sociálnych kontaktoch nedarilo a ako sa mu podarilo prejsť cestu z bodu A – asociál – do bodu B – osoba prijateľná pre spoločnosť. Jeho cesta je zaujímavá, trápna, vtipná a napíšem aj: „poučná“. Hlavne je taká, ako Denis hneď na začiatku chcel – taká, aká na Slovensku nie je.

VYPOČUJ SI ROZHOVOR:

- koľko by mal človek prečítať motivačných kníh,

- byť introvertom a nemať sociálne zručnosti nie je to isté, 

- ako sa popasoval s tým, že si vybral najťažšiu formu podcastu,

- a dali sme aj radu na záver, ak nad vlastným podcastom uvažuješ.

Odporúčame