Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zaži Svetový pohár v Jasnej naživo. Aj s Petrou Vlhovou!

  • AH

Predaj lístkov na sviatok lyžovania bude spustený utorok 10. októbra

Už sa to nezadržateľne blíži. Nová sezóna FIS Alpine World Cup Tour sa začína, aj s našou úžasnou Petrou Vlhovou, presne o 3 týždne! Spolu s tým sa rýchlo blížia aj preteky v nízkotatranskom stredisku Jasná. Už o 105 dní budú na Liptove najlepšie lyžiarky sveta bojovať o cenné body do hodnotenia sezóny. Svetová elita bude na severných svahoch Chopku súťažiť 20. a 21. januára 2024 - v sobotu v obrovskom slalome a o deň neskôr v slalome.

Organizátori registrujú obrovský záujem skvelých slovenských fanúšikov, aby osobne sledovali v akcii Petru Vlhovú či Mikaelu Shiffrinovú. A tí, ktorí sa už nevedia dočkať, si môžu zaistiť vstupenky na Svetový pohár v Jasnej 2024 od 10. októbra 2023 o 10.00 hod, kedy sa začne oficiálny predaj vstupeniek. Lístky budú k dispozícii len v online priestore na oficiálnej stránke podujatia www.worldcupjasna.sk a www.jasna.sk. Na oba súťažné dni v Jasnej sa záujemcovia s Gopassom môžu dostať už od 35 Eur. Pre deti vo veku od 6 do 12 rokov pripravil organizačný tím vstupenky od 28 Eur. Deti do 6 rokov budú mať vstup zdarma.

Hviezdnou zástupkyňou na januárovom Audi FIS Svetovom pohári bude úradujúca olympijská šampiónka v slalome Petra Vlhová, ktorá je rodáčka z neďalekého Liptovského Mikuláša a svahy v Jasnej sú jej dôverne známe, keďže aj na nich vyrastala.

Riaditeľka pretekov Jana Palovičová potvrdila, že počas oboch súťažných dní sa 1. kolo začne o 9.30 h. „Počas rovnakého víkendu budú aj preteky mužov v rakúskom Kitzbüheli, tak verím, že diváci pri televíznych obrazovkách si užijú krásne preteky počas oboch dní,“ prezradila. Doplnila tiež, že žrebovanie čísel najlepších pretekárok sa bude konať v Jasnej pred oboma súťažami, teda v piatok aj v sobotu o 18.00 h. „Všetci si užijú okrem toho aj iný zábavný program. Budú aj prekvapenia, ktoré zatiaľ neprezradíme,“ poznamenala.

Odporúčame