Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najemotívnejší moment Glastonbury! Lewis Capaldi nemohol kvôli vážnej chorobe dospievať song, podržali ho fanúšikovia

  • DC

Tourettov syndróm nedovolil Lewisovi Capaldimu dospievať svoj obrovský hit. Fanúšikovia ho podržali a urobili to za neho

Uplynulý týždeň patril celosvetovo známemu festivalu Glastonbury. Jedným z vystupujúcich bol aj škótsky spevák Lewis Capaldi, ktorý roky bojuje s vážnou chorobou, s Tourettovým syndrómom.

Toto ochorenie je typické nekontrolovateľnými kŕčmi a tikmi. Práve tie Lewisa popadli priamo počas spievania. Kŕče boli natoľko silné, že 26-ročnému spevákovi jednoducho nedovoľovali spievať jeden zo svojich najväčších hitov - Someone You Loved. Vtedy nastal jeden z najemotívnejších momentov Glastonbury 2023. Fanúšikovia Lewisa podržali a pieseň jednohlasne na plné hrdlo dospievali za neho.

Spevák sa chvejúcim hlasom davu za podporu poďakoval a rozlúčil sa slovami: "Glastonbury, naozaj ma to mrzí, som na seba trochu naštvaný. Mám pocit, že si v najbližších týždňoch dám ďalšiu malú prestávku. Takže po zvyšok roka ma pravdepodobne veľa neuvidíte. Ale keď sa vrátim a uvidím vás, dúfam, že sa stále budete pozerať!"

S fanúšikmi sa Lewis načas rozlúčil aj na svojom instagramovom profile:

Odporúčame