Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Ako sme za hodinu "poskladali" rádio a vysielali z Dubaja

  • DC

Burj Khalifa, rádio v škatuľke, výlet influencerov, aj návod, ako natočiť super vlog. To všetko a o mnoho viac. Sleduj vlog z DUBAI EXPO 2020!

Vysielali sme už naozaj z rôznych kútov Slovenska. Z Michaloviec, z Košíc, z Nitry, z Beluše, z Brezna. Ale, že sa nám raz podarí hranice našich možností posunúť až do Spojených arabských emirátoch?Je to tak!  Dubajským šejkom sa zachcelo vidieť konečne kvalitné vysielanie plné zábavy. A tak sme k nim museli prísť my - Fun rádio z ďalekého Slovenska.

Sajfa, Boris, Majka, Maťka, Karol a Marek zbalili kufre a štúdio, ktoré sa mimochodom zmestí takmer do jednej krabice. V našom novom, doslova exotickom FUN_VLOGU uvidíš aj to, ako ho Karol poskladal za 1,5 hodiny. Boris ťa naučí finty, ako natočiť super vlog a ukáže ti dychberúce technologické skvosty a vizuálne zážitky. Pretože taká bola výstava Expo 2020 Dubai, z ktorej sme vysielali priamo na terase Slovakia Travel. 

Odporúčame