Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SLOVENSKO JE PRIMA: Jedinečná interaktívna hra v uliciach Trnavy ťa vtiahne do rozprávkového sveta

  • JK

A ty máš doma svojho škriatka?

Legenda vraví, že každý dom má svojho škriatka a každý škriatok má svoj dom...aký škriatok býva u vás? Môžete to zistiť v uliciach Trnavy. Stačí vám na to mobilný telefón, mobilné dáta a o niečo málo viac ako polhodina vášho času. A cesta za hľadaním vášho škriatka môže začať. Zároveň pomôžete jednému stratenému škriatkovi nájsť jeho domov.

Interaktívna hra Škriatkovo kúzlo si podmaní malých aj veľkých. Za pomoci telefónu viete roztočiť kompas, zapnúť lampičku a zaklopaním na jedno z okien zaplniť ulicu hubdou. Aj napriek tomu, že je možné si ju zahrať od 8 do 21 hodiny, odporúčame ju absolvovať až po zotmení. Prepracované inštalácie sú nádherne nasvietené, čo dodáva trnavským uličkám rozprávkovú atmosféru.

Hra je však dostupná len počas zimy. Ak by ste to nestihli mesto ponúka aj celoročnú alternatívu s názvom Záhada mocného opasku.

Svoje tipy na originálne a neopozerané miesta Slovenska, o ktorých by sme mali určite vedieť, nám môžete posielať na [email protected]


VYPOČUJTE SI REPORTÁŽ

Fun Play

Odporúčame