Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SLOVENSKO JE PRIMA: Toto sú jedny z najzaujímavejších miest, ktoré sme navštívili počas roka

  • JK

Vybrali sme 3 miesta, ktoré sa určite oplatí navštíviť.

Počas celého roka sme objavovali zaujímavé, no nie veľmi známe miesta na Slovensku, ktoré by si však zaslúžili väčšiu pozornosť. Prinášali sme vám rôzne tipy na výlet alebo len krátku zastávku. Teraz pre vás vyberáme tri miesta, každé z inej časti Slovenska, ktoré nám učarovali natoľko, že sa o ne musíme podeliť ešte raz.


Začiatkom roka sme si spravili výstup na Devínsku Kobylu. Na jej vrchu sa totiž nachádza bývalá raketová základňa, ktorá v zimnom období naberá na atmosfére. Schátrané budovy lákajú mnohých zvedavcov, no na svoje si prídu aj milovníci výhľadov. Počas leta tam otvorili novú rozhľadňu, z ktorej môžete dovidieť aj k našim susedom do Rakúska.

Naše druhé obľúbené miesto sa nachádza neďaleko Žiliny. Ide o Starhrad, ktorý si mnohí ľudia mýlia so Strečnom. Výstup na hrad vám nezaberie veľa času – ide o nenáročnú prechádzku. Za to samotný hrad má zložitejší terén. Tí odvážnejší si ale užijú nádherné výhľady naVáh

Obec Debraď na východe Slovenska sa pýši jediným Rastlinným kostolom v krajine. Je zhotovený len z prírodných materiálov, pretože sa nachádza na území Národného parku Slovenský kras. Zaujímavý je aj tým, že v jeho útrobách vyrástol strom, ktorý je momentálne vyšší ako kostol samotný. 

Svoje tipy na originálne a neopozerané miesta Slovenska, o ktorých by sme mali určite vedieť, nám môžete posielať na [email protected].

VYPOČUJTE SI REPORTÁŽ

Fun Play

Odporúčame