Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Počas finálového večera v tichosti trpela bolesťou! Víťazka SuperStar Barbora Piešová hostkou v novej časti #lvllama

  • DC

„Bolo to strašne bolestivé. Počas finále, aj keď som spievala, som celý čas cítila v ústach krv,“ opísala Sajfovi svoju neľahkú cestu finálovým večerom Superstar Barbora Piešová.

Aktuálny ročník populárnej speváckej šou s názvom Superstar síce poznačila pandémia koronavírusu, no na kvalite a talente účastníkov rozhodne neubrala. Dôkazom toho je aj 19-ročná víťazka Barbora Piešová. A ako by to bolo keby čerstvú víťazku nevyspovedal aj náš Sajfa?

Barbora prijala pozvanie do tvojej obľúbenej šou #lvllama a Sajfovi stihla za krátky čas o sebe vyrozprávať kopec zaujímavostí a pikošiek. Dozvieš sa napríklad aj to, ako mladučká Porubčanka počas finálového kola trpela od bolesti, či trebárs to, prečo sa v 18-tich objavila na pódiu v Poprade iba v spodnej bielizni. A keďže pred časom sa médiami prehnal Barborin názor na koronu: „Ja neverím na koronu. To je ako veriť v Ježiška. Proste nikdy ste to nevideli,“ Sajfovi to nedalo, preto sa rozhodol overiť si, ako to vlastne celé bolo.

Odporúčame