Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Keď si pozrieš tento vlog, môžeš natankovať zadarmo!

  • DC

V našom novom vlogu nájdeš nápovedu. Tá ti prezradí, kde sme skryli palivovú kartu, vďaka ktorej natankuješ zadarmo.

Keď počúvaš naše vysielanie a sleduješ naše vlogy, určite dobre vieš, že z času na čas zbalíme mikrofóny, káble, mixážne pulty a vyberieme sa vysielať niekam von do exteriéru, aby sme boli na chvíľu bližšie k vám, našim drahým poslucháčom. Najnovšie si to Sajfa spolu so svojim tímom namieril na Shellku do Martina. A ako to už býva zvykom, aj toto vysielanie zo Shellky bolo plodné na kopec humorných situácii.

Pár zo spomínaných špásovných zážitkov ti prezradíme. Sajfa napríklad túto čerpaciu stanicu premenil na kaderníctvo a snáď ako prvý moderátor na svete vysielal počas toho, ako mu barber robil novú vizáž. No a nášmu Borisovi sa zase podarilo nechať Maťke v kabelke „malé“ kapustové prekvapenie.

Ozaj! Exkluzívne v tomto fun_vlogu nájdeš nápovedu, vďaka ktorej môžeš natankovať zadarmo. Sajfa totiž po ceste domov niekde skryl palivovú kartu. Tak hor sa do hľadania!

Shell má pre vás novo zrekonštruované čerpacie stanice. Či už v Košiciach, Banskej Bystrici, Bratislave alebo Trenčíne. Všade tam nielen natankujte, ale v časti Gourmet aj nakúpite. Čerstvé pečivo, chlieb, maslo alebo šunku. Rýchlo a jednoducho, po ceste domov. A ďalšie takéto čerpacie stanice Shell, budú pribúdať. www.shell.sk

Odporúčame