Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Junior, Marcel a vaše susedské vzťahy

  • Redakcia

Prečítaj si tie najlepšie príbehy dnešného rána...


Dnes ráno s Juniorom a Marcelom aj o vašich, našich susedských vzťahoch. Tých výnimočných. Poslali ste rôzne klenoty, vyberáme tie najlepšie. Dnes v anonymite, pre istotu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Keď si kúpime práčku, oni prerobia kuchyňu. My prerobíme kúpeľňu, oni kúpia auto. Keď sme prerábali izbu, tak kosili kosačkou aj betón na ceste, aby vedeli, čo sa u nás deje.



Naši susedia v paneláku na 6-stom poschodí jedného krásneho dňa robili zabíjačku. Na balkóne si pekne rozobrali prasa, po strieške vám steká krv a podobne. Potom celý deň varili vnútornosti, robili výrobky, popritom pili pivo a bavili sa do rána. Smrad v byte ešte 4 dni.

Môj sused sa domnieval, že wi-fi anténa, ktorú mám na balkóne je web kamera nasmerovaná na jeho terasu a pozemok. Pri jednej žúrke, keď sa chválil novou vzduchovkou, hádajte čo? Áno, spravil si z nej cieľ. Trvalo pol roka, kým sa priznal, že to bol on.

Susedka v jeden upršaný deň vyšla na záhradu, rozprestrela dáždnik a išla polievať.

Mali sme suseda Rakúšana. Starší pán, vždy keď mali v Rakúsku sviatok, vyvesil z balkóna rakúsku zástavu. Prekrývala nám komplet celý balkón.

Vždy, keď sa manžel objaví v záhrade, suseda do 3 minút visí na plote a vyzvedá, že čo sadí, ako sadí, kde sadí... Manžel tvrdí, že sa skôr pretŕča, než aby sa o záhradu zaujímala. V lete ideálne v plavkách. Má cez 60.

----------------------------------------
PREČÍTAJ SI AJ:
5 odkazov pre „neposlušných“ susedov
----------------------------------------

Mala som suseda, ktorý mi stále búchal na radiátor, keď som sa sprchovala a vyhrážal sa mi, že mi odreže nohy a ruky. On chce mať pokoj a ja sa nemám čo večer sprchovať. Terajšia suseda vyliala na mojich kamošov, ktorí stáli pod balkónom polievku.

Bývame v rodinnom dome. Je jedno kedy prídem domov, môj sused vždy niečo práši na balkóne. Napríklad o tretej ráno práši vankúš alebo vreckovku. Nereaguje na gestá a slová.


Nad nami býva starší manželský pár. Jediný znak ich bytia je, že každú nedeľu medzi 10:00 a 11:00 klepú rezne. Manžel sa intenzívne zamýšľa, že im daruje kuchársku knihu, aby zistili, koľko dobrého jedla sa dá v nedeľu pripraviť.

Naša suseda na pozdrav „Dobrý deň“ reaguje „Aj mladí majú burinu trhať!“


Odporúčame